I'm bored

Har inget att göra just nu så kan väll berätta lite om min day! :)
imorse åkte vi in till Kristianstad så gick mina lillebrorsor på nåt lekland , sen gick jag och becca till några affärer men såklart så hade typ allt stängt , men sen hitta vi ÅHLENS tack och lov hade dom öppet :D så jag gick im och köpte ett linne/top :) visar later kanske ;)
och nu sitter jag här och gör ingenting :(    (har varit jätte fint väder idag säkert nästan 30 grader!! äntligen är solen här , och tack sofia för att du skicka den på posten till mig ;* du fattar vad jag menar ;))








som jag sa jag har tråkigt :p om ni undrar varför de blåser i mitt hår så är det en ko som står och blåser här inne i husvagnen , nee men de är jätte varmt här inne så har en fläkt på bordet som ni kanske fattade ;)

puss

Love.



igga mig och kolla in min snygga kusin ist! ;)






puuuuuuusssssssssss


@thornbergers crib

Hejsan svejsan ! sorry för den dåliga uppdateringen dom senaste dagarna , men är nere i skåne nu och då vill jag helst inte sitta vid datorn utan vara så social som möjligt ;) iaf har varit jätte kul än sålänge har varit med mina kusiner nästan varje dag :) men saknar mina kompisar i GBG! :( 
Idag så var det någon marknad här i Simrishamn så jag,pappa,becca,brorsorna,jessica,jonas och ida åkte dit :) men det regnade så mycket så jag och jonas åkte hem till jessica och jonas hus och filip följde inte med till marknaden så han va här så nu sitter jag hemma hos dom med jonas och filip ;)

hörs när ja har tid :)puss

zZzZzZzz........

somnar snart.... as trött , pappa väckte mig imorse tack för den :o har hållit på att packa hela dagen typ så trååkigt, men nu är jag klar :D gööööött!
som sagt så åker vi ner till underbara skåne imorgon! :) har längtat ihjäl mig ;) ska bli kul att träffa släkt och alla vänner igen :D träffar dom oftast bara 1 eller 2 gånger per år för att alla bor i skåne. Ibland önskar jag att jag kunde flytta hela skåne hit till göteborg ;)

R.I.P Amy Winehouse

14 September 1983 - 23 July 2011

Norge,Norway,Noruega,la Norvège,Norwegen,ノルウェー

.


Idag så har många av mina tankar gått till dom drabbade i norge , helt oskyldiga! fattar inte hur en människa kan  skjuta över 80 ungdomar! och sen utlösa en bomb eller vad det vari ett höghus i oslo! jag blir bara för arg! så onödigt!!! idiot

Hemma!

nu är jag hemma igen!
har varit en lång fast rolig dag :)
började med att vi gick upp och åt frukost på hotellet (älskar hotell frukost , don't know why) och när vi satt och åt så åkte någon ''skidor'' utanför och han va typ naken fast han hade en sån grön ''body'' som Borat hade i filmen :p haha omg! <---- en sån ;s
sen efter det åkte vi till ett äventyrsbad , va väll kul :) fast jag skulle typ åka i en ''fors'' och så råkade jag åka in i någon , så jag började blöda jätte mycket näsblod (lucky me) men då fick man ju lixom fortsätta åka till banan var slut :s sen när den var slut så stod det en badvakt där som såg mig så jag fick typ sätta mig någon stans i typ 10 minuter eller något , var ganska pinsamt för typ alla kollade :p ja bara typ ''inget liv?''haha ;)
Efter det var det den långa vägen kvar hem :o så seeeeeegt...... men nu är jag hemma i göteborg igen :D

Borta bra men hemma bäst!

@Elite Hotel , Örebro

Hellue!
sitter på hotellet i Örebro nu :) har precis varit och ätit på en grekisk resturang , muuums! ;) var även på örebro slott , trevligt trevligt. Och imorgon vet vi inte vad som kommer hända ska kanske iväg och bada beror på vädret ;) så nu hoppas jag att det blir bra väder på dagen fast dåligt på kvällen när vi ska åka hem för att jag hatar att åka bil när de är sol och varmt ute det är mycket skönare att åka när det är dåligt väder , typ regnar ;) haha
bjuder , va cool jag är..... :s

Örebro imorgon / idag!

hellue!
åker till örebro om nästan typ 10 timmar exakt nu ;) idag åkte jag iväg with my familia och badade sen åkte jag hem till mamma och sen kom Sofia , vi var jätte osociala gjorde typ ingenting . är det bara jag som blir sjukt trött efter att man har badat?? :p hahah :) jaja tänkte kolla på ett avsnitt av 90210 nu , är inte trött at all så varför inte? :)
jag och sofia på lisebergsbanan för ett tag sen ;)

Hemma!

Är nästan precis hemkommen från en sjukt fun day på Gothia cup med sofia :)
trodde att jag skulle ha en tråkig dag hemma och bara packa , men plötsligt satt jag på kviberg och kollade på fotboll :p
började med att vi tog bussen sen blev det lite problemos på vägen dit , sofia du vet vad jag menar :p
gick och kollade på matchen med gais dom spelade 64-delsfinal i A-slutspel , haha snacka om att det är många lag med :o jaja dom vann med 4 eller 5-0 , gött .   sen stannade vi lite och kollade på ett norskt lag sen åkte vi till heden men hände inget kul där , så vi åkte hem . och nu sitter jag här och ska snart åka och handla med min pappa :)

helt klart dagens låt jag och sofia har spelat den typ 1000 gr idag ;)

puss

11.57

hellue bloggish!
håller på att göra lite frukost just nu :)
*5 min senare*
så nu e frukosten klar så jag sitter och kollar på Australias next top model (y)
iaf har varit och kollat på Gothia cup dom senaste dagarna :) I måndags åkte jag först till stan med becca och köpte en bikini från HM och en kläning från NK som jag kan visa senare :) efter det åkte jag till Heden och mötte upp Olivia , Moa , Julia och Pawo :) Sen när vi åkte från Heden gick vi hem till Pawo och va där :))
Igår åkte jag och Sofia till Heden , haha när vi gick där så fick man massor av saker , tex någon kille gick och delade ut påsar så kom han fram till mig och sofia och sa så här , ''lite tjejtidningar och bakis tabletter'' haha bakistabletter :p sen fick vi någon sak från comviq så nu ringer jag gratis hela sommaren till alla abonnemang :D efter det åkte vi till Kviberg och kollade på när Gais p98 spelade match , känner några i det laget så de va kul :)  men sen kom några reetard killar från Stockholm och började prata med oss :p
sofia: - var kommer ni ifrån?
någon av killarna: - Stockholm
sofia: - usch!

haha goo!

och idag ska jag bara ha tråkigt och packa , för att på fredag åker jag till Örebro och sen när jag kommer hem därifrån så ska jag åka till skåne i 2 veckor :)) och när jag kommer hem från skåne ska jag åka upp till Boden :)
JAG ÄLSKAR SOMMAREN!! <3
gammal bild innan skolavslutningen , kände att jag behövde lägga in en bild så bara tog nån ;)

Fy va du är bra Moa vi Älskar DIG!! <33


Bästaste Moa har gjort denna videon , fy va gullig du är!!
Kärlek till dig!

nya headern is done! :)

Äntligen ! först hade jag inga ideér men ja hoppas att denna blev bra ;)
om ni inte ser den nya så tryck  F5! :)
puss

Hola , I´m Back!

Helllue! nu är jag tillbaka på blogg.se  ,  jag bloggade ju på bubbleroom förrut men de va inte så roligt :p jag blir aldrig nöjd :p men jag är tillbaka iaf! ;)

Ska fixa headern för den jag har nu är gammal ;)

RSS 2.0